Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död, löften & en ängel

Jag önskar jag visste vad jag skulle säga...
men jag vet inte hur jag kan göra Det Här bättre
Jag kan intala dig att det inte var ditt fel
för det var det inte...
Men jag får inte förklara
och du bad mig inte ljuga...
Inte ens till din fördel

Som din vän... måste du förstå att jag inte dömmer dig
Jag anklagar inte dig för vad som hänt...
Inte för att det behövs, du anklagar dig själv
så det räcker för oss båda
Att du bara inte förstår...

Hon gjorde ett val
ett val mellan liv och död
Du kan inte dömma vad hon valde
du kan inte anklaga henne för att göra fel...
För henne var det hon gjorde rätt

Om du verkligen älskar henne... måste du förstå
att det inte var du, inte jag eller hennes familj.
Ingen av oss gjorde fel...
Vi älskade henne som en vän, syster, dotter och flickvän...
och det var allt vi kunde göra för henne
Det var hennes val

Du kan låtsas vara arg på henne
för att dölja din egen smärta...
men då skadar du bara oss andra
Vi alla visste att hon älskade dig mer än någon annan...
och att du kände precis likadant för henne
Lura aldrig oss...

Hon hade varit sorgsen så länge
men inte på grund av oss eller på något vi gjort
Du kunde aldrig ana den djupa sorg hon hade
och du hade aldrig kunnat förstå heller
Något som hade hänt för länge sedan
men som fortfarande hade ett eko till just nu...

Du kan inte hjälpa att hon tog självmord
det enda du kan är att acceptera och hedra hennes minne
Du kan inte få veta hemligheten till varför hon gjorde det...
hon fick mig lova... precis som jag lovat dig...

Hedra henne... minns henne för den hon var
glöm hennes historia, kom ihåg det Ni gjorde
och när NI var som lyckligast
Och du kommer alltid veta...
Att en ängel väntar på dig




Övriga genrer av Sikska
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska