Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM en företeelse (ej självupplevd måste jag nog säga ;) ) som tydligen är relativt vanligt runt om på \"luckorna\" i vårt land. En av mina vänner var tydligen med om det. Egentligen så bevisar det mest att \"lumpen\" nog är det mest intellekt-dödande som


Runka bulle




Man skaffade en bulle
Stor och fin
Den ska kunna ta emot en del
Glasyrliknande

Så ställer sej alla runt
Och ner med brallorna
Fram med ”vapnen”
Alla på luckan

Och så börjar det:
Runk runk runk runk runk runk
Näven den går
Picken den står
Runk runk runk runk runk runk
För huden slår och skvätter

Tömmandets glädje ;=)
Det är liv i luckan
Alla skriker
Och jublar när försten kommer
Så kommer en till och en till

Till slut så är det bara 2 kallsvettiga kvar
Och de gör allt, för att tömma
Swish så kommer dropparna farande
Och den stackars jävel som vinner
Han förlorar
För han får käka upp bullen…




Fri vers av LassO
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 13:58



Bookmark and Share


    *Zenobia*
lite roar barn och...värnpliktiga.. ??
2008-04-09

    tramp
Uhhh ………då föredrar mormors hosta
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO