Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga ge och ta kärlek

när tomma rum står öppna

fyller de med saknad

fyller de med längtan

där hjärtat faller sönder

när gråt brister

sorg som sakta dalar

där tomma rums innersta

bär på rädsla som bottnas

kvävs i sin egna själ

de då tryggheten i sig själv

ska infinna sig

kärleken till ditt inre jag

där du kan finna kärleken

att våga älska

och låta dig bli älskad

För du är unik

och älskad




Övriga genrer av Lindizz
Läst 1018 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-04-09 15:24



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart skrivet.
2010-04-14

  Cosmic Johanna
ödmjukt tack, vackert budskap
2009-01-09

  "Silver" VIP
Att våga älska och bli älskad är inte det lättaste, väl värt sin poesi. Fint skrivet.
2008-09-03

    merasera
Mycket vackert och flytande
2008-08-07

  aol
så berörande vackert
2008-07-20

  RogerIvan
Det var en vacker text om en klok insikt.
Tomma rum med rädslan som lurar i hörnorna är inte alls bra.
Rummen är till för att fyllas med alla känslor vi har.
Vi kan också möblera om i våra rum...
2008-07-20

  Sladjana Zubcevic
\" ... kärleken till ditt inre jag

där du kan finna kärleken

att våga älska

och låta dig bli älskad

För du är unik

och älskad \"

V A C K E R T
2008-06-18

  Ann-christin
Vackert skrivet bra kanon ja allt ihop
2008-06-02

  noname_realmind
Kärleken till det inre jaget...
Så vackert du skriver!

**applåd**
2008-05-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så fint och innerligt
och något jag själv känner så starkt inför
2008-04-19

    Cajsa
Jättefint skrivet. ger tröst
2008-04-10

    tramp
väldigt bra...där kärlek föds i ditt eget hjärta...å tomma rum...dom ekar så kallt...no nice
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Så otroligt vackert präntat...Underbara ödmjuka rader som fyller mig med en mjuk känsla/B
2008-04-09

  Lejonhjärtas poesi
Åh så vacker kärlekspoesi ur hjärtat att våga ge och ta och finna kärleken till sig själv är grunden till allt!
2008-04-09

    sunnanvind
Underbart, så underbart!!!
2008-04-09

    Maria Malm
Fin text, med viktigt innehåll.
2008-04-09

  någonivärlden
Så fin text! Känns så riktig

Bokmärke och applåd!
2008-04-09

  Lyckohäxan Enediel
Så sant och klokt...att först finna kärleken till sitt inre...för att sen våga älska.
Bra och vackert skrivet! =)
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz