Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden ur kaleidoskop

Musiken dansade schottis, vals och foxtrot
ur grammofonen som du införskaffat i syfte att verka sådär coolt old-school
Golvet var ljust och mörkt ja lite prickigt av spillt rödvin och färgstänk
Färgdrömmar.
Vi sprang runt med håvar i lägenheten och försökte fånga upp förlorade livstecken,
buteljerade fynden i urgröpta tomflaskor med utsvultna tungavtryck i botten
Du och jag talade inte längre samma språk men musiken krävde ingen översättning och..
-vi visste båda vad cigarettröken betydde
En längtan bort och varje andetag förde oss lite närmre
MÅL

Spröda naglar grisrosagula
och lite bortskavt nagellack som inte syntes längre
Du citerade människor som visste sina tankar och jag lyssnade meningar ord bokstäver,
osynliga punkter och väntade på den sista
som kom
kvart över tolv.
Ut genom fönstret som någon ställt på glänt för oss och vi
drev flöt rann droppade
mötte obemärkt salta asfalten.




Fri vers av Fineshrine
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine