Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans blev vi två en


älskling, förstår du inte?
jag lärde mig dina andetag
jag ville alltid komma närmre

du lade din hand på mitt bröst
och sa: ditt hjärta slår ju knappt...

älskling, förstår du inte än
att det var ditt?





Fri vers av Fineshrine
Läst 620 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-29 21:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter...
(Nils Ferlin)
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine