Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för andetagen

Det är för andetagen,
som vi möts i natten
Tryggheten i dina fingertoppar,
gör mig barnslig

Och vi smaksätter varandras kroppar,
med drömmar om en kärlek
Du smakar lika ren,
som årets första snö

Du ser på mig som om jag vore,
vacker ur alla vinklar
Och fast jag vet att det inte är sant,
tillåter jag mig tro för en stund

Tro när du smeker mina millimeter,
tro när du säger att du aldrig
Och klockan har stannat för vår skull inatt,
den ler mot våra siluetter i mörkret

Din tyngd ovanpå,
och jag kanske är jag kär
I årets första snö,
och
i väggarna som håller oss inne




Fri vers av Fineshrine
Läst 756 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-17 11:55



Bookmark and Share


  Lise-Marie
vackert och målande!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine