Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skam


Jag hörde om dig idag


Jag hörde om dig idag,

jag hörde om vad som hänt.

Och inifrån tuggades jag sönder
av tusen tankars gemensamma hunger efter svar på;

hur man som människa,
göra någon annan så ont?

Och allt jag kan säga är förlåt.

Förlåt för att jag är en del av den här infekterade jävla gatuvåldsvärlden.

Förlåt för att jag tillhör släktet som rycker på ögonbrynen och glömmer fem sekunder efter,
det allra värsta,

för att jag inte längre förvånas utav min nästas grymhet

för att tårarna alltmer sällan finner mitt öga så att ni kan se att jag fortfarande lever,
känner,
något.

Vi har blivit likgiltiga inför vår egen existens,
jag finner ingen annan förklaring

när

vi slutar bry oss och,
blir resistenta

mot varandra.

*

Jag hörde om dig idag,

jag hörde om vad som hänt.

Och allt jag kan göra är att hoppas,

hoppas att jag får se dig igen.




Fri vers av Fineshrine
Läst 667 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-15 18:33



Bookmark and Share


  Solstorm
så fruktansvärt fint på något sätt
2009-05-03

  Blulva
den flyter in i mig och fyller mig med medmänsklighet.
tack, för att du länkar oss samman!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine