Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snöstorm utanför fönstret i april, jag vill ha vår!


Nordanvind

Solen som sken försvann

bakom vita snömoln


Den ljumma södervind

vände håll till nordens kalla blåst


Mjuka regndroppar på paraplyet

blev till vinterns färg




Fri vers av någonivärlden
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 16:09



Bookmark and Share


  Svartochvitt
Jättefint, verkligen!

och måste säga att jag blev jätteglad över din kommentar! Hade helt glömt bort att den diktens ens existerade
2008-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Snön är ett gissel. En styggelse.
2008-04-09

  Kalle.O
Fin dikt...
Instämmer,vill också ha vår!!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden