Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det blir tydligt. Det som tidigare var lindat i kärlek...


Sanningens ögonblick

Det öppna sinnet
slukar glädjen i stunden

Igenkännadets makt
löper utefter vanan

Vanmakt och hopplöshet
kantar stigen på vägen hem

Jag kommer aldrig att förstå...




Fri vers av Flöde
Läst 327 gånger
Publicerad 2008-04-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde