Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag blev dumpad nyss

Jag tror att jag blev dumpad nyss,
för dina ögon var inte lika blå som de brukar och
dina händer inte sådär kaninpälsmjuka

Jag tror att jag blev dumpad nyss,
för dina meningar ville ta slut lite för fort och
i kyssen förväxlade du min mun med kinden

Jag tror att jag blev dumpad nyss,
men det är okej för jag visste att du skulle göra ont
redan första gången jag såg dig




Fri vers av Fineshrine
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 16:43



Bookmark and Share


    Emell
Kan inte säga annat än att det var mycket bra knåpat, värt!
2008-04-09

  Gawain
Vissa saker vet man, kalla det intuition eller vadhelst, man bara vet. Bitterljuvt, förfärligt och allt möjligt..

Bra dikt, väl skrivet!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine