Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darling

Vad är det som gör
att du kan vidröra mig utan kroppslig förbindelse?
Utan ord.
Darling, du har ju aldrig gett mig några ord...

Med ögon som bränner så att det känns,
så att det känns som om jag står i Sahara under feberdrabbad sol
utan att önska
efter vatten.

Och du är överallt,
och du känns i kroppen när jag sover.
När jag inte borde känna spänner du mina gitarrsträngsmuskler
och jag vaknar
med värkande former.
Du står framför när jag blundar,
när jag inte borde se bländar du mig med världen
gör allt annat grafitgrått i jämförelse
när jag åter tvingar upp dem.

Så,
om du ändå ska vara,
om du ändå ska kännas,
om du tvunget vill synas,
om du kanske måste brännas,

..snälla var och känns och syns och bränns med mig.
Jag tror att verkligheten skulle kunna bli
lite roligare.




Fri vers av Fineshrine
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine