Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att en sån här dikt passar dig bättre

Och folk skriver dikter om tårar och hjärtont och blod ibland.
Och folk skriver dikter om rött rött svart grått och det gör också jag ibland.

Men när jag såg dig idag kom jag på flera hundra tusen dikter med ord som sol och vatten och moln och snöflinga.
Glasspirr och kaninhopp lekstuga barnskratt.
Hallonrosa bubbelgum
-vacker mjuk härlig.
LUFT.
Halstablettkänsla i halsen,
ja en sån dikt vill jag skriva till dig.




Fri vers av Fineshrine
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine