Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blueboy

Jag är en flicka,
bara en flicka.. nu.
Lite för ny för kvinna,
jag har smakat på ordet och det känns rätt så OVERSIZE.

Men kanske om du lät mig,
skulle jag kunna vara
ja du vet ju att jag vill vara,
ovanpå och runt om natten. Extrafilten när elementen slutat att fungera,
Oh boy, jag ser att du är blå.

Jo..jag använder fortfarande glitterbarnsliga antecknigsblock,
mm.. vet det låter fånigt
men de rymmer så bra ditt namn,
kors och tvärs över alla streckade linjer.
+ hallonröda hjärtan
som jag generat gömmer
du vet,
om någon tar sig tid att se efter.

\"Du är så ordentlig\" säger mamsen ibland,
men hon vet ingenting om att
jag vill leta dina skönhetsfläckar.
Jag vill vägra torka upp
ERASE fläck
du är bara skönhet för mig.

Och om du hade velat,
hade jag kunnat
ja du vet ju att jag kan allt för din skull,
ackopanjera dina skrik med universums vackraste toner.
Bränna själaskivor och se till att,
ditt innersta blev hört på varje förfest.
Vi kunde uppfinna genren \"Emotionbeats\",
och aldrig behöva låtsas igen.

Men Blueboy..,
bara om du vill?




Fri vers av Fineshrine
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 17:14



Bookmark and Share


    Furious Stylez
återigen en text som känns, en text som låter dig sugas in.
en text som utan att vara äckligt sockersöt och naivt flickaktig beskriver kärlek på ett väldigt vackert sätt.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine