Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av glas

Krossas
golvet fylls av splitter
tårarna blöder
sinnena går sin väg

själen brusten
och hjärtat är av glas

Natten döljer sanningen
dagen gryr
och allt blir åter gömt




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 18:28



Bookmark and Share


    Issand.
vacker, sorglig

gillar andra stycket. det flyter bäst. resten var kanske lite sisådär segt.
2008-04-09

  Ronny Berk
så sköra känslor förmedlar den texten... om natten i mörker men utlöser ljuset dagen...och dagen ljuset...
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson