Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Jag tar mig till dig
i drömmen
för jag är bättre utan publik
annars blir det lätt till
att jag går omvägar
och tar allting i fel ordning
jag har ingen koll
på dagens romantik
så det var modigt av dig
att låta mig komma in
detta är en dröm
och när du vaknat
är jag borta




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-09 21:00



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Drömmöte!
Kanonfint!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira