Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade aldrig tidigare sett en korp mitt inne i Stockholms City...


Ovanlig upplevelse

 

En ensam korp skrek ut

sitt säregna lockrop

Seglade på starka vingar

tre varv runt kyrktornet

mitt inne i storstaden




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 22:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En sällsam upplevelse - undrar vad han gjorde där...väl poetat!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson