Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri



Genom orden ser jag glöden.




Gnistor som svävar, svalnar och faller.



De fräser när de nuddar isen.



Orange blir till grått, sedan svart.


De lämnar små små hål i isen.




Med orden, kommer känslor från länge sen.


Det knyter sig och rädslan smyger på, lurar bakom.



Inte denna gång.



Med orden och glöden


smälter du isen.






Jag är fri.







Fri vers av Ivy-Jean
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean