trollmor.. inget slår trollmor + alla andra verser jag har.. hela släkten:)
(till The Whistler med Demons and Wizards: "Face the underworld empty..")" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trollmor.. inget slår trollmor + alla andra verser jag har.. hela släkten:)
(till The Whistler med Demons and Wizards: "Face the underworld empty..")



Trollmor

 

saknat dig'


Tystnad Tomhet
Tanke Ren

du lät mig vänta
varför

 

åter jobb
experiment
"Öppet"

 

mm
märktes

 

avslutas
dags nu


återförlut

 

försiktigt
inget märks

lättar
greppet

 

ett finger
i taget

 

nynnar hummar vaggar

 

förberedande


n e d t o n i n g

 

ett till

 

som jag alltid
gjort
gör jag åter

varit jag

 

ett till

 

mitt hjärta ej
trasas

mer

dags för
syskrinet

fotogenlampan

 

gungstolen

 

ett till

 

mormors
tålamod

 

När Trollmor ha lagt de..

 

 

vers
finger
vers


finger

 

 

vers

 

 

 

 

... buff buff..

 

 

ett till

 

nana nana

na

 

 

 

 

na-a

 

 

 

 

 

 

mörkning

 

ridå

 

 

 

 

 

 

a a  a   a    a     a      a       a        a        a

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri