Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen



Tag stenen i mitt bröst
håll den
med dina varma händer
så den kan minnas
den tiden då den var brinnande het




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-10 10:27



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Mycket vackert - och poetiskt!
Applåd.
2008-05-15

  Måna N. Berger
Vemodig längtan andas ur dikten. Dröjande, tvekande hopp. Jag tycker om den väl avvägda formen som harmonierar med innehållet. Dikten känns som en vattenslipad sten i handen.
2008-04-10

    Bim
...fin stillsam dikt med mycket längtan i....
2008-04-10

    Maria Malm
Vackert skrivet..dessa varma händer behövs..
2008-04-10

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA POETAT!!!!!!
2008-04-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

En träffsäker dikt, som jag gärna återkommer till. Bokmärkes! Hälsar vännen Fredrik
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors