Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar


Bortom ord

Jag bär på mitt hjärta
och min egen död
händerna håller
livets vacklande glöd

ögonen kallar
på Dig, till min tröst
längs ängar, längs ränder
bor längtan i mitt bröst




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 11:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så stilla- så svårt - och så enkelt
2008-04-11

  Carola Zettergren
Mycket vackert poetat!!!
2008-04-10

  anits VIP
vackra enkla ord om längtan
2008-04-10

  mare VIP
..vackra ord om längtan....längtan efter det andliga.....kärleken....
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö