Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi begår en genomträngande holmgång till......


PENETRATION (2)

Positionell Extatisk Nekrologisk Estetisk Trivial Rationell Adekvat Terroristisk
Irrationell Ornitologisk Nämndemannavariant

Paraffindoftande Effektiv Naturlig Existensiell Trubbig Rabiat Analsnuddande
Tempererad Ineffektiv Obestridlig Nattiné

Plausibel Eregerande Nukleär Explosiv Tänjande Revolutionär Ackumulerande Trendig Intensiv Oroväckande Nepotism

To be continued (maybee)..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 13:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Uppdaterad! Inspirerad!
Engagerad! Lierad!
Applicerad! Dirigerad!
Affekterad! Briljerad!
Detaljerad!!!!!!!!!!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska