Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikationsmedel


obekväm i tystnaden
orolig i stillhet
söker du vägskyltar
att lotsa dig
strålkastare
att lysa dig
in i mina dunkel

i skärmens flimmer
söker du svaren
medan asparna
utanför ditt fönster
darrar frågor
du inte ser

i mina ögon
söker du
trafikljusens färger
mer förutsägbara
än trastens sång

så mycket ansträngning
för att inte nå fram
förbi kartbildens
alla rondeller




Fri vers av Maud Li
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-10 15:40



Bookmark and Share


  Vind
Bra valda ord, snygg lyrik, där emellan den svårfångade kvinnan och blindstyret...
2008-05-05

  Ronny Berk
så väl sökandets känslor förmedlar den fina texten...och väl valda metaforer förstärker budskapet...
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li