.. kall som isen.. för ett ögonblicks eld. Eld spars till vardag :)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. kall som isen.. för ett ögonblicks eld. Eld spars till vardag :)


Flirt

 

~

flirt


snabb reflektion
uppmärksammat

intag
inkänning
perfekt

kort blick av öga

 

stäng snabbt som satan

besudlande omgivning
hot


vackert bör bestå

gömma
gömma för alla

ska vara rent
tanke känsla
ande ren

gömma
gömma

vårda ögonblick

flirt av Ande
Skir

skapa eld

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri