Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hihi.. tack herrn!..


Självkännedom

 

 

gräva i sig själv

grepe el skovel

spett ofta

och sprängdeg haha

 

ofta annan tänder

själv ens haka

vänder mot syd

 

plakat 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 19:18



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
ja, det var så lite.. Det här blev ju inte alls dumt.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri