Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min främling

Möter okända ögon
i främmande stad
Se inte mina
om jag inte fångar dig med blicken

När du är där öppnar jag min kraft
strör glitter
förtrollar luften
och ögon äter ögon

Tar din hand gatan fram
min främling
för dagen

Steg vill inte sluta
de äts upp av ord som inte tystnar
tills mörkret faller
och himlen beströs av stjärnors glans
som speglas i okända ögon

Vi vill lura dagen
att natten inte tar slut
men lögner håller inte

När vi trötta sitter lutade mot ett träd
och dina ögon kännas tunga
smyger jag tyst iväg

Minns mig inte
vänta inte
är ord som viskas ur min mun
även om du redan sover

men behåll kyssen i ditt hjärta

Och mina fotsteg suddas ut av den ljumma sommarvinden




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 19:24



Bookmark and Share


  friheten
Vacker, Vacker!!!
2008-06-21

  Havsbris
...Vi vill lura dagen
att natten inte tar slut
men lögner håller inte...

...men behåll kyssen i ditt hjärta

Och mina fotsteg suddas ut av den ljumma sommarvinden...

hmmm du blir bättre och bättre för varje dag!!
Underbara verser, så fulla av mening och
starka, det berör inuti ;o)

Poesi i sanning och sanning i poesi!!
Livet i vers...
Bravo!!
2008-04-20

    Lindizz
Underbar vacker text.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen