Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sikta väl och akta hjärtat

Hur ser den ut
känslan du väcker hos mig
skönheten i själen
speglas i ditt vackra ansikte
som jag möter varje gång jag faller

Dessa underliga avtryck
som du lämnar efter dig
smakar nagellack och honung

Doften av blickarnas möten
berikar krossandets skörd

Ungefär en kärleks epidemi
med dig springande uppför trappan
till lastkajen

Var är jag okej?
…kanske som den som du vred på ditt huvud efter
när du körde ut från området

Låt oss hoppas
att detta yrande
leder till
stadiga spår

Vackert leende blåa ögon
är min stora svaghet
men om jag blundar
så kanske hittar jag en lösning




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira