.. spelar gör dom i skogarna och jag ser på, avväger, väntar och slåss febrilt med kletig kåda och troll.. Kanske tar en sväng till tjärnen ändå, för mete är lugnande.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. spelar gör dom i skogarna och jag ser på, avväger, väntar och slåss febrilt med kletig kåda och troll.. Kanske tar en sväng till tjärnen ändå, för mete är lugnande..


Lägeskoll på Tjäderleken

 

 

blev så glad när jag hörde sms-signalen
blev så ledsen
var inte du


får så mkt av andra
hela tiden
uppmärksamhet
värme
kärleks vilja het

och jag
känner mig bara besvärad

saknar dig fast jag vet
vi skyndar långsamt
med vårt
"Vi" finns
antagligen bara inom mig

betraktarens rättighet

martyrens fängelse

valets medvetenhet


lastas ej
på annan

för jag mår bra
för allt bara är

som det är

 

Kärlek ger kraft 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 20:24



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi med inspiration från tjäderleken i skogarna och javisst kärlek ger kraft!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri