Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad Girl

-Och fan vad trött jag är på alla dina fina ord,
tillägger du när jag står framför med papperslappen i handen,
hjärtat i handen för dig utgivet
nerskrivet med tuschspets 1,5

Jag skruvar dödskallemönster med skotån i gruset
och tänker att du nog gillar bad girls,
tänder en cigg och mosar en ekoxbagge
spottar på röran och ångrar mig inomhus

När jag ser upp har du vänt på klacken
och missat mitt skådespel,
begravt under dikt med tuschspets 1,5
ryker ljummet skalbaggemos
och
jag mår illa.




Fri vers av Fineshrine
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 20:51



Bookmark and Share


  booster82
haha, vad coolt
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine