Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken förbrukad optimism

Euforiskt halvfull
iverhelfull
fucking samlad tankspriddhet
ambitiösast in class...

Tänjer töjer gummibandsarm
stillbildsfoto
först över mållinjen
valpsvansviftning, ser du mig?

Ja du ser,
och andas ut,
och bortser.
och tick tack.
utser annan.
och tuff luck.

Kvar flämtar på marken
fröken förbrukad optimism,
indifferent och förpackad
i apatisk tomburksskrud.

Med sönderskavda läkta sår
som måste sys om och om igen,
har hon tillslut förlagt sin tro
på gullregnskärleken?





Fri vers av Fineshrine
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine