Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introducing summer of 95\'

\"Hit,
men inte längre\"
sa du
och drog ett streck med smutsig sko
över skolans marmorgolv
som jag fortsatte att korsa.
Men du frågade
aldrig varför,
jag hade
nog inte
kunnat svara.
Hade inte läst läxan
och
visste inte själv anledningen till att

mitt hjärta
hade svårt att sitta still i bänken
när det visste om
dig.





Fri vers av Fineshrine
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-04-10 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine