Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställ en fråga om igår

Jag satt på Sveriges syndartrottoar
och så rökte jag en vuxencigarett.
Skuggbilden av någon som jag kände för längesedan satt jämte
och frågade vad jag gör nuförtiden?
Vafan skulle jag svara,
jag gör plus minus noll.
Kan du inte fråga mig om vad jag gjorde när jag var liten och jag ska berätta för dig om de allra häftigaste grejer?!
Om när jag bet min bror,
och om spöket utanför sommarlovstältet!
Om när jag skrev kärleksbrev till dig.., HOST
har du kvar dem än?
Har du kvar det än det jag skrev en lekismåndag
och ritade ojämna hjärtan med en rosa tuschpenna tills den tog slut,
dålig kvalité.
Strödde glitter och paljetter tills det inte längre gick att läsa rosa tuschpennbokstäver.
Vafan, fråga mig om igår!
Det var då vi levde glitter och paljetter,
allt vi sitter på nu
är blygrå småsten
..........................




Fri vers av Fineshrine
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 20:57



Bookmark and Share


  inutimonster
älskar den!
2008-06-10

    Furious Stylez
detta gillade jag verkligen :)
känslan av svunna tider infinner sig verkligen när jag läser den.
frågan är om jag ska bokmärka eller inte :P
jo det gör jag nog :)
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine