Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad av livet



Känner du dig jagad av livet
söker du det omöjliga
långt fram i tiden
Ta ett djupt andetag
stanna upp
och lev här och nu




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 21:50



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, även att stå stilla i smärtan är bättre än att jaga vidare.....
2008-04-12

  Carola Zettergren
MMM precis så
ska man göra!!!
2008-04-10

    Maria Malm
Kloka ord.
2008-04-10

  Måna N. Berger
Ett vist råd. Det är exakt det livet vill mig.
2008-04-10

  noname_realmind
Aaaah......
Just så......

Tack! :))
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors