Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och mamma var nere i källaren idag för att rensa garderoben. Jag hittade teckningar och skrivböcker sen jag var 6 år som var mycket underhållande att läsa!


Barn från min tid 1

Jag skrev i min händelsebok
att jag ska bli stor

de va min mamma
min pappa
min brror

ett skola
en träd



och så ville jag bli kuksysstär också




Fri vers av Emmerdale
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-04-13 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale