Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refräng från din gitarr ( från april 05 tror jag)

Jag är inte glad idag.
Jag är varken irriterad eller sur.
Jag kan vara ledsen,
men jag gråter inte för de

Jag är inte rädd
trött eller bränd.
Lycklig, ensam, tacksam eller skrämd.


Men jag tänker på dig.




Fri vers av Emmerdale
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-04-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale