Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar inte gå ut längre



Det var inte
meningen

det här

Jag kan inte tänka mig
din skräck
dina timmar

det är obegripligt.

vad fan är detta

och din mamma.
och din cykel
och din värld.



jag vågar inte gå ut.




Fri vers av Emmerdale
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 20:51



Bookmark and Share


  ospray
nej man vågar snart inte

fast man ör ju vuxen och barna är stora


men man vågar inte ändå


det finns så många sjuka hjärnor där ute
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale