Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe II


Jag har läst om det i tidningar

det står annonser om dig
Om hur du jagar efter den rätte
Att du saknar mig

Jag har hört sången på radio

den spelas tills jag dör
Om du någonsin kommer hit
Varför kommer det sig aldrig för?

Jag har skrivit om det förut

de kanske ses som ett skämt
Och jag glömmer dig aldrig nånstans
Jag sitter i ett hörn...

... jag skäms




Fri vers av Emmerdale
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-04-16 23:04



Bookmark and Share


  HQ
Det finns något speciellt i den här texten.
Där i början, de första 4 raderna är helt klockrena,
verkligen. Man skulle kanske kunna göra slutet vassare men det spelar egentligen ingen roll när början är så bra.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale