Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske behövde vi bara tid?

I min bil
rullar inga droppar
surrar ingen radio
ingen motor krånglar
om så i 1000 mil

I mitt liv
rullar inga tårar
hörs inga bomber
ingen kärlek rostar
om så i 1000 år

I mina drömmar
rullar jag i pengar
skriker alla människor
skriver jag autografer
som jag övat på
i 1000 år

I min verklighet
har jag ingen bil
rullar bara tårar
kärlek finns inte
skriker alla på varann
och jag har övat på
att sluta andas




Fri vers av Emmerdale
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-05-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale