Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte sluta känna såhär. Engla och alla andra utsatta. <3


Jag tror du blir en stjärna

Jag tror du blir en stjärna

en sån där som lyser
klarast
starkast
störst
och du faller aldrig.

Men du blev denna stjärna på fel sätt.
vid fel plats
du fick aldrig skriva autografen
du övat med tum och pekfingret


jag tror du blir en stjärna
du är en sån som lyser


men blott 10 år




Fri vers av Emmerdale
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 21:03



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag vill tro att det här inte är en naturlig slump, att det som skett, \"just happens\" nån gång vart tionde år. Jag vill tro att vi alla i slutändan skulle kunna utrota allt eländet som den svarta texten på löpsedlarna är en konsekvens utav. Jag vill tro att vi människor är bättre än såhär.
2008-04-13

  Fineshrine
Det är så ofattbart.
2008-04-13

  ospray
jaa klart hon blir en stjärna
den allra klaraste


ja så måste det bli
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Emmerdale
Emmerdale