Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en fågel nu

Jag är en fågel nu,

befriad
och berikad
med gramlätta vingar.

Jag brukar
segla över oceaner av vildblommor
och dess tilläggsplats
i stilla ängsmark.
Det är mina vingslag som vidrör gullfälten
så att de vajar fram och tillbaka
i fridfull vals
ackopanjerat av suset.
Man kan dofta i det höga gräset
alla barndomens visor.

Älskade,
i moln har jag avbildat dig.
Du undrar varför det blåser så kraftigt där du går
alltid i motvind,
var inte rädd
det är bara jag som cirkulerar
över det allra värdefullaste jag var tvungen att lämna efter.






Fri vers av Fineshrine
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine