Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarad bortom

 

gräns

begrunda

själ beträda 

kura vinge klippt
huka huka

 

söka tillit
nyckel du

 

"Hör vi tomhets ton? Säkert nu?" 

 

enda svar
eko tona

luta nära bi
försona

 

"Hör jag inget går jag över"

 

korpar hundspann
isros blå
"Abnormia Beyond"
månljus genom svartnattsshål
tröskel järnaslå 

ingen fråga
kvar där stå

svaren fås
ändå

 

"Går ändå, går ändå, går ändå." 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-04-11 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri