Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

axelbanden

hon tog av sig den tjocka tröjan,
t-shirten
och vände på behån
för att rätta till bandet som hade snurrat sig

han satt kvar i soffan, stirrade på henne
och bad henne göra samma sak
en gång till




Fri vers av Simmerskan
Läst 813 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 21:51



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
detaljer.
2008-06-19

  Tove Meyer VIP
det är en ögonblicksbild
och jag ryser
så vackert
nära
2008-04-14

  aol
så upphetsande toppen dikt bokmärke
2008-04-13

  Inkarasilas
Underbart, fan då ser honom framför mig, mjausie :)
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan