Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplev skådespelet

Följer minnet av dig med slutna ögon
med hjärtslagen i halsen
och söker tröst i värmen från kaffekoppen.

Stearinljusen doftar gående smärta
tror du det blir regn
innan vi delar på gröna äpplen i minneslund

Allt jag hoppades på
var allt vi aldrig blev
men jag blev påmind hur sveket smakar

Så skål då för fan Jonatan Leijonhjärta
för vad spelar det väl för roll
att du som jag tror
eller inte tror på
Katla eller andra konstigheter
allting går ju ändå åt helvete
och gör det inte det
så förstörs och vissnar det kvarstående
under den absolut sista sekunden

Det sägs
att du bara är en sagofigur
påhittad av en kvinna med sinne för sagor
desto större skäl till att tro på
och känna avund
gentemot dig
för du behövde aldrig vara här
på riktigt
för att bli Jonatan för folket
oavsett språket
medan jag är kvar här
kanske även i dagen efter en annan




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-11 19:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ilska! Kraft! Starkt!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira