Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettonår



fjärilsfladdrande oroligheter
har bosatt sig i min mage
nagelband är nedbitna
& jag minns inte när mina
ögon, sist flackade så
ofta som nu.

jag vet att
du förstår
(det säger du
i alla fall, och
fäster blicken i dina
fula skor)




Fri vers av lillapoeten
Läst 1302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 21:46



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket sagt med få ord. Strongt!
2008-06-14

    Olives
känner igen mig!
om man nu kan det.

speciellt med att titta ner på sina skor och bita ner nagelbanden.

bra längd, du får med alldeles för mycket sanna ord i så få meningar.
bra!
2008-05-03

  Solstorm
hjälp!

det är du som är makalös
om någon!
2008-05-02

  korpfjäder
Å vilken otroligt bra beskrivning. Minns hur det var. Fjärilshemskt. Allt blev bättre när de där tonåren var över. Faktiskt.
2008-05-02

  fleurie
kanske liten, men ingen liten poet, fina texter!
2008-04-15

    crapcat
hm
har inte mycket att säga här faktiskt. jag tycker att den här dikten var alldeles lagom. det var länge sen jag träffade på så här mycket trettonårshet i någon annan text.
överhuvudtaget har du lyckats bra med att förmedla den där känslan jag tror alla känner igen ganska väl. det som är bra är att den inte är övertydlig eller så, man får själv tolka den lite som man vill.

jag gillar när det är såhär kort och kompakt, det behövs inte mer liksom.
men ja, det var det. du är allt bra du.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel