Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ingenting

lust och glädje
ren energi
stigen leder österut
vet du vem jag är?

kamrat med evigheten
vårens första fjäril
färger utav känslor
utan känslor inga färger

natten är min vän
mig skall intet fattas
snön som knastrar under skorna
gräset bryts i vinden

här på stäppen fryser tankarna till is

med kärlek är jag allt
utan ingenting




Fri vers av soulRebel_
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_