Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livs Tårar

Hennes tårar faller ner som regn på jorden,
och de små naturbarnen, de som gömmer
sig bland rosornas törnar och trädens rötter,
de dansar nöjda omkring och skrattar.




Fri vers av rabbitheart
Läst 237 gånger
Publicerad 2004-04-19 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart