Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det destinala futurumet



Sinnet är öppet

världen är stor

min kärlek ekar

hos alla som tror



låt mig få visa

vägen till lycka

ge mig din själ

så jag den kan smycka


ingen förlorar

på en sådan affär

jag lovar dig

det är inget besvär


jag finns här

för alltid för dig

jag stannar och längtar

tills du möter mig


ge mig ditt hjärta

bara en stund

annars är risken

att jag inte sover en blund


min säng är stor

ensam och obäddad

kom ta mig

jag vill bli räddad


var är du

pucko lilla

som till mig vill flytta

och bo i min villa




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 00:08



Bookmark and Share


    tramp
ha ha

kanon text speciellt slutet !
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson