Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. dröm


Oäktingen

 

 

Knäcktes knota

 

knappt buren
Tidigt för tidigt
bida


Åska
rulla kulle blå
förebåda

 

Skimmer stunda Nynatt
rote rasa intet värde

 

Drakes fall
bödels böjasving
hejda

 

sent för sent
fråga



Stjärna dala

 

Isis bädda täcke
Vit Svart mana
hem

 

Tid:
Sent buret
Bud om Gäst

 

Dold
skörd njuta
Fest
hållen bak

 

Rid nu, Rid
Rid bud mot norr

Hasta
Hasta

Bödel Tvär

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri