Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden



Den gamla världsstaden,
en larmande myllrande storhet.
I vilkens liv åtskilliga vanliga
(och samtidigt ovanliga)
människor levt sina liv.

Men en liten bit ovanför
i den mörka rymden
hörs inte längre någonting.

Staden är mycket liten och tyst
under den mörka taklösa rymden,
som inte bryr sig ett dugg
i all sin stora likgiltighet.




Fri vers av Svante
Läst 602 gånger
Publicerad 2008-04-12 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante