Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resan


Sexnovell I


Budgetresande fåtöljsittandes hemmavid
sysslandes med kartboksbläddrande




Fri vers av Svante
Läst 905 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 00:38



Bookmark and Share


  fågel grå
Sexigt värre..
2008-08-05

  NågonAnnans
*S* ja det lät ju kul:)
2008-04-20

  Carola Jeryd
Ha...ha...ha...

Kramiz
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante