Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort och smått



Mörk och kall vinternatt
andedräktens partiklar i gatlyktans sken,
minner om stjärnorna som simmar i galaxoceanen.

Så som dammpartiklarna i ljusstrålens sken
dom är systrar och bröder till galaxerna i universum.

Även snöflingorna i vinterluften virvlar i tillvarons dans,
så ock människorna i livets flöde.




Fri vers av Svante
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 00:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Diamonds of dust, som en skrift hette...
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante